Onderbuik-stemwijzer

De verkiezingen staan voor de deur. U heeft natuurlijk nog geen idee waar u op gaat stemmen, en de bekende kieshulpprogramma’s kunnen u ook niet verder helpen. Daarom is er nu DE ONDERBUIKSTEMWIJZER. Geen lastige stellingen over ingewikkelde zaken waar u toch geen verstand van heeft. Enkel begrijpelijke afbeeldingen waarop u zich kan afreageren, zoals de moderne kiezer het graag heeft. DE ONDERBUIKSTEMWIJZER berekent vervolgens welke partij uw favoriet is!

 

prijs gas

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>